Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2009

Πολ/κος Σύλλογος : Διοικητικό Συμβούλιο

Πολ/κος Σύλλογος : Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΟΛ/ΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΕΝΤΖΙΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΣΑΝΟΧΩΡΙΩΝ
Καλέντζι 20 /4/2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πολ/κος Σύλλογος, αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει τους κατοίκους του χωριού, τους φορείς του Δήμου Κατσανοχωρίων, αλλά και κάθε θεσμικό παράγοντα Πολιτιστικών στο Νομό μας, για τις τελευταίες μεταβολές στο Σύλλογό μας.
Μετά τις Πασχαλινές αρχαιρεσίες τις ευθύνες του Συλλόγου ανέλαβε νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Στην Προεδρεία του Συλλόγου εκλέχτηκαν οι:
1. Ντούρος Γιάννης, Πρόεδρος
2. Καλλιμάνης Μιχάλης, Αντιπρόεδρος
3. Δήμος Δημήτριος , Γραμματέας και
4. Πατερούσης Ανδρέας, Ταμίας.
Το νέο Συμβούλιο αναλαμβάνει σε μια δύσκολη περίοδο λειτουργίας και δράσης των Πολ/κων Συλλόγων.
O Σύλλογος μας όμως, από ιδρύσεως του το 1972, ήταν και θα πρέπει να παραμείνει ζωντανός φορέας Δράσης στο Δήμο Κατσανοχωρίων και στο Νομό. Η παρουσία του Συλλόγου ήταν για πολλά χρόνια πρωτοπόρα στα Πολιτιστικά δρώμενα του Νομού μας.
Οι νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο Δήμο μας τα τελευταία δέκα χρόνια, (Τρόπος διοίκησης, αντιμετώπιση προβλημάτων καθημερινότητας σε επίπεδο Δήμου, Τουριστική Δραστηριότητα , επιβολή του ΧΥΤΑ κ.τ.λ ) έχουν φέρει σε δεύτερη μοίρα την ανάδειξη της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς , την παρουσίαση των παραδόσεων και των εθίμων και την διάδοση των λαογραφικών στοιχείων των τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου μας.
Το νέο Συμβούλιο στην προσπάθεια του να συμβάλει στην ανάδειξη της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς, προσδοκά στη βοήθεια και συνεργασία αρχικά με κάθε χωριανό, στη συνέχεια με όλους τους Πολ/κους Συλλόγους του Δήμου και παράλληλα με το Δήμο και την Πολιτεία, φορείς που κατά την άποψη μας μπορούν να στηρίξουν την προσπάθειά μας από κάθε πλευρά.
Για τον Πολ/κο Σύλλογο ΚΑΛΕΝΤΖΙΟΥ
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Ντούρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: